Hvem er jeg og hvorfor har jeg startet dette firma?

​Jeg hedder Pernille Dehli og er 50 år gammel. Jeg blev i en alder af 47 år klar over, at der er mere mellem himmel og jord end det vi kan se med det blotte øje. Jeg fik klarhed over hvorfor jeg igennem hele mit liv har følt mig anderledes end andre og hvorfor jeg er blevet så følelsesmæssigt påvirket af mine omgivelser.

Jeg har altid følt mig draget af det spirituelle og det man ikke lige kunne finde en logisk forklaring på, men fik ikke gjort mere ud af det, før meget senere i mit liv.

Min spirituelle udvikling startede med at jeg begyndte at interessere mig for tarotkort. Det følte jeg, mig draget af og det begyndte jeg at undersøge nærmere, for at finde ud af hvad det handlede om. Og det har været en spændende rejse ind i tarottens verden.

Da jeg først var begyndt at stifte bekendtskab med det spirituelle, så gik det stærkt. Det er endt med en spirituel vejleder og healer uddannelse, som jeg afsluttede i november 2021 og før det tog jeg et tarot- kursus.

Efterfølgende har jeg taget kursus i Japansk Lifting, der b.la er en meget afstressende behandling.

Min spirituelle udvikling har betydet at jeg er blevet klar over at jeg kan hjælpe andre mennesker, som har nogle udfordringer i deres liv.

Jeg har selv haft mange udfordringer med det at være særlig sensitiv og ved hvor svært det kan være at passe på sig selv i denne verden, hvor man konstant bliver udsat for en masse påvirkning fra omgivelserne.

Det har for mig medført flere omgange af stress og depressioner, indtil jeg fandt ud af hvad det var der gjorde mig syg.

Jeg ved der er mange mennesker i dag, der er udfordret af stress i deres hverdag og vil gerne med mine behandlinger og evner kunne hjælpe med at give mine klienter noget ro på både krop og sind.

Jeg har en meget groundende energi, som er rigtig god for mennesker med f.eks. stress.

Jeg vil gerne i mine behandlinger og læsninger, give mine klienter en behagelig og afstressende og afklarende oplevelse.

Følg med på de sociale medier​

Hvem er jeg?

Spirituel Vejleder og Healer 

Pernille Dehli

CVR: 43160702

Adresse

Provstegade 7, 2. sal. Lejl. 6, 

3700 Rønne

Klik her for rutevejledning

Kontakt

E-mail: info@pernilledehli.dk

Send gennem kontaktformular her

Kontakt gennem Messenger

Følg med